Skip to content back to nav
 

Om hjemmesiden

 

I dette forår begynder vi at hente bio- og restaffald i helt nye skraldebiler. Skraldebilerne har to rum - et til bioaffald og et til restaffald.

Om hjemmesiden

Med egedalsorterer.dk vil vi gerne sætte fokus på affald og det at sortere affald i Egedal Kommune. Selvom vi gør det godt, kan vi godt blive bedre til det og få mere affald, som kan genanvendes, op af vores skraldespande. Det er en gevinst for alle, og ikke mindst for miljøet, selvom der er nogle vaner der skal ændres.

Relevant information og vejledning om affald

Tanken med egedalsorterer.dk er at skabe et univers hvor du som borger kan få al relevant information og vejledning om affald i Egedal Kommune. Lige fra - mit låg på spanden er ødelagt, uregelmæssigheder i driften, hvordan skal jeg sortere, hvilke muligheder og ordninger findes der og hvad ligger der i støbeskeen hos kommunen.

Har du spørgsmål

På siden Fakta - spørgsmål og svar har vi samlet en række spørgsmål og svar på de hyppigst stillede spørgsmål og svar om den nye ordning, hvor skraldemanden fra 13. marts 2017 henter bio- og restaffald samme dag, og den nye service, hvor du kan lægge batterier og småt elektronik på låget af din skraldespand.

 

4-i-1 460x146px

I dag har du mulighed for at komme af med dit emballageaffald på en genbrugsstation. Som service udvider vi ordningen med 4-i-1 beholderen…

Læs mere
Teenager - Spotboks smal 220x124px.png

Bestil afhentning af storskrald, haveaffald og juletræer. Fortæl hvis du ikke har fået hentet dit affald. Få en SMS dagen før dit affald hentes.

Læs mere