Skip to content back to nav
 
 

Mit Affald - app og selvbetjening

Affaldsportal app og teenager

Mit Affald er vores selvbetjeningløsning. Her kan du bl.a. fortælle os, hvis du ikke har fået hentet dit affald.

Du kan også vælge at få en sms dagen før, vi tømmer dine beholdere til bio- og restaffald og din 4-i-1 beholder. Flere bruger f.eks denne løsning for at huske at sætte deres skraldespande ud til fortovet.

På Mit Affald kan du også bestille, hvis vi skal hente storskrald, haveaffald eller juletræet. Det er obligatorisk for borgere at henvende sig om affaldsordninger digitalt.

Mit affald - Klik her for at gå til selvbetjeningsløsningen "Mit affald".

Hent appen Affaldsportal!

Du kan også tilgå Mit Affald via appen Affaldsportal.

Du kan downloade appen på Google Play og itunes

På Mit affald har du forskellige muligheder

Affaldsoversigt
På Mit Affald kan du se hvilke affaldsbeholdere, der er registreret på din adresse, samt hvornår du får hentet dit køkkenaffald. Du kan også se dine tilmeldinger til storskrald, haveaffald og juletræet.  

Affaldet er ikke hentet
Hvis du ikke har fået hentet dit køkkenaffald, storskrald, haveaffald eller juletræ, skal du anmelde det i afhentning af affald

Meld det gerne ind allerede dagen efter, dit affald skulle være hentet. Jo hurtigere vi og renovatøren får besked, jo hurtigere kan vi sørge for at det bliver hentet.

Tilmeld afhentning af storskrald og haveaffald
Hvis du har storskrald eller haveaffald og ønsker at få det afhentet, skal du tilmelde dig afhentning ved at bestille afhentning af storskrald og haveaffald

Ændring af beholdere
Har du for lidt eller for meget kapacitet til affaldet, kan du ændre antallet af beholdere. OBS - Alle husstande skal som minimum være tilmeldt én beholder til restaffald og én beholder til bioaffald.

Tilmelding af sms-service 
Du kan tilmelde dig vores sms-service, der vil hjælpe dig med at huske, hvornår vi henter dit affald.